Projecta FullVision projectiescherm 5,74 m (226") 16:9

Projecta FullVision, 5,74 m (226"), 5 m, 2,81 m, 16:9, Mat wit

Matte White, 574.04 cm (226") , HDTV, 16:9

Projecta
Nieuw
10600675
Sorry, dit artikel is momenteel niet op voorraad.
€ 2.834,91

Inclusief € 0,05 voor Recupel/Reprobel/Auvibel/Bebat

Inclusief BTW
Onze klantendienst helpt u graag verder voor de levertermijn.

 

Veilig en eenvoudig online betalen

 

Snelle levering

 

Volg uw bestelling via track&trace

Projecta FullVision. Diagonaal: 5,74 m (226"), Zichtbare schermbreedte (b): 5 m, Zichtbare schermhoogte (h): 2,81 m, Oorspronkelijke beeldverhouding: 16:9, Schermoppervlak: Mat wit, Formaat: HDTV

Geen randen voor een volledig beeld FullVision is een onopvallend projectiescherm waarbij het projectiedoek om het frame wordt gevouwen zodat het volledige projectieoppervlak kan worden gebruikt voor projectie zonder kaders. De FullVision is verkrijgbaar met HD Progressive. Dit is de nieuwste technologie op het gebied van projectiedoeken, ontwikkeld voor 4K en Ultra HD, waardoor u optimaal gebruik kunt maken van de technologie van uw projector. Het projectiedoek wordt om het aluminium frame gewikkeld en aan de achterzijde bevestigd met klittenband. De FullVision is verkrijgbaar in afmetingen van maximaal 400 cm hoog en 600 cm breed en alle projectiedoeken zijn naadloos. De FullVision is de ideale keuze voor iedere ruimte waarin het projectiescherm, wanneer deze niet gebruikt wordt, een harmonieus geheel moet vormen met de inrichting en garant staat voor de allerbeste projectie zodra er geprojecteerd wordt.

- FullVision is een onopvallend projectiescherm waarbij het projectiedoek om het frame wordt gevouwen zodat het volledige projectieoppervlak kan worden gebruikt voor projectie zonder kaders.
- De FullVision is verkrijgbaar met HD Progressive-projectiedoek Dit is de nieuwste technologie op het gebied van projectiedoeken, ontwikkeld voor 4K en Ultra HD, waardoor u optimaal gebruik kunt maken van de technologie van uw projector.
- Het projectiedoek is rondom het aluminium frame gewikkeld (8 cm breed en 3 cm diep) en wordt aan de achterkant met klittenband vastgezet.
- FullVision is een scherm met een lichtgewicht frame dat met de meegeleverde beugels dicht tegen de wand wordt bevestigd, zodat de installatie nauwelijks opvalt.
- FullVision is eenvoudig te monteren en omvat een innovatief hoekontwerp voor een snelle installatie.
- De FullVision is verkrijgbaar in op maat gemaakte afmetingen van maximaal 400 cm hoog en 600 cm breed.
- Alle projectiedoeken zijn binnen de zichtmaat naadloos en uitzonderlijk vlak, waardoor het scherm geschikt is voor de projectie van elk type gegevens of video.
- Vrijstaande en plafondinstallaties zijn optioneel op aanvraag verkrijgbaar. Neem gerust contact met ons op met uw wensen en eisen.



Prestatie

Diagonaal: 5,74 m (226")
Oorspronkelijke beeldverhouding: 16:9
Zichtbare schermhoogte (h): 2,81 m
Zichtbare schermbreedte (b): 5 m
Diagonaal: 574 cm
Schermoppervlak: Mat wit
Formaat: HDTV
Schermgain: 1
Kijkhoek: 120°


Design

Montagewijze: Muur
Frame type: Vast frame
Materiaal: Aluminium,Vinyl


Gewicht en omvang

Gewicht: 41 kg
10600675
Nieuw
2024-05-03

Data papier

Gewicht
41 kg
Materiaal
Aluminium,Vinyl
Montagewijze
Muur
Formaat
HDTV
Kijkhoek
120°
Oorspronkelijke beeldverhouding
16:9
Zichtbare schermhoogte (h)
2,81 m
Zichtbare schermbreedte (b)
5 m
Diagonaal
5,74 m (226")
574 cm
Schermgain
1
Frame type
Vast frame
Schermoppervlak
Mat wit
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.