Veelgestelde vragen

Over ons

Kwaliteit primeert

computercentrale.be is een onafhankelijke Belgische leverancier van ICT, Multimedia en Kantoorartikelen. Ons aanbod bestaat uit meer dan 300.000 producten van meer dan 400 merken. Onze adviseurs helpen u steeds precies te vinden wat u nodig heeft, of u nu particulier bent of een bedrijf. En leveren snel aan huis of kantoor. Wenst u een offerte of een configuratie volledig op maat? Dan bent u bij ons aan het goede adres, wij kunnen immers veel meer bieden dan de gemiddelde webwinkel.

computercentrale.be is officieel partner van o.m. Acer, ALLOcloud, Asus, Cisco, Dell, Fujitsu, Lenovo, Meraki, Microsoft en Redhat.

                

 

computercentrale.be is verder officieel distributeur binnen België van o.m. Platinet, Omega en Omega Freestyle producten voor retailers.

Welke garanties biedt computercentrale.be?

Geen nep of tweederangsproducten bij ons

computercentrale.be gaat voor kwaliteit. Wij verkopen, tenzij expliciet op de productpagina vermeld, enkel nieuwe producten, via officiële distributiekanalen. Ontvangt u een toestel dat niet werkt? Gelieve ons dit binnen de 7 dagen na ontvangst te melden, wij zorgen voor herstelling of vervanging indien nodig.

Voor productherstellingen binnen de verdere garantietermijn werkt computercentrale.be met officiële technische service centers aangeduid door de fabrikant van uw toestel. Zo bent u steeds zeker van een snelle herstelling.. Uw product wordt na herstelling ook weer afgeleverd bij u thuis of op kantoor.

 

leveren jullie ook buiten belgië?

computercentrale levert naar België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittanië.

 

Wat zijn de verzendkosten?

Snelle leveringen aan een correcte prijs

computercentrale.be heeft zich toegelegd op het snel en zorgvuldig afleveren van uw bestellingen. Wij besteden verder veel zorg aan het verpakken, controleren, transporteren en bezorgen van uw bestelling.  Alle bestellingen worden verzonden met een professionele pakketvervoerder en een traceernummer. De pakketten dienen bij de levering afgetekend worden voor ontvangst. Wij maken gebruik van de diensten van pakketvervoerders DPD, DHL, GLS, PostNL, bpost en UPS. Op het ogenblik van verzending ontvangt u het traceernummer van uw bestelling.

Voor het verpakken en verzenden rekenen wij een kost aan die afhankelijk is van het land van bestemming (prijzen incl. 21% BTW):

   
België € 5,95
Nederland € 5,95
Luxemburg € 7,95
Frankrijk € 12,95
Duitsland
€ 12,95
Groot-Brittannië € 19,95


 In geval van palletlevering wordt in uitzonderlijke gevallen (bvb. bepaalde Large Format Displays) een extra transportkost aangerekend. Deze zal steeds zichtbaar zijn in uw winkelwagentje alvorens af te rekenen.

 

Offertes & volume aankopen

U bent aankoper en wenst een offerte te ontvangen? Of u wenst een bepaald product in volume aan te kopen? Neem in dit geval contact op met onze B2B klantenservice, en wij bezorgen u een offerte op maat.