computercentrale.be hecht veel belang aan het veilig en correct afhandelen van uw bestelling en betaling. In tegenstelling tot vele andere webwinkels rekenen wij geen extra betaalkosten aan.

Wij aanvaarden betalingen op 4 manieren:

Online betalen met betaalkaart of kredietkaart

U kan online betalen via Bancontact, VISA, Mastercard, Maestro en iDEAL. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen.

Online betalen via uw Paypalrekening

Met PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Het is een ideale betaalmethode om (ook internationaal) geld over te maken naar familieleden, vrienden, webshops en veiligingwebsites zoals Marktplaats en eBay.

Wanneer u de optie PayPal kiest voor online betaling bij computercentrale.be, wordt u naar de website van PayPal doorverwezen, waar u na u heeft ingelogd één van de betaalmethoden kan selecteren die u hebt geregistreerd om te betalen. PayPal zal uw betaling te verwerken, nadien wordt u opnieuw doorverwezen naar computercentrale.be, waar u de bevestiging van uw bestelling zal ontvangen. PayPal biedt de betaling aan computercentrale.be namens u, en uw betaalmethode details worden niet doorgegeven aan computercentrale.be.

Wij aanvaarden PayPal betalingen uit België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, en Duitsland.

Betalen met vooruitbetaling via bankoverschrijving

Wij aanvaarden vooruitbetaling via bankoverschrijving vanuit je eigen bankinstelling vanuit België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittanië. U ontvangt de details voor de bankoverschrijving per e-mail na het plaatsen van uw bestelling. Voor een snelle en vlotte afhandeling van uw bestelling, gelieve steeds de unieke bestelnummer op te geven bij de commentaar zoals vermeld op de bevestiging van uw bestelling. Uw bestelling wordt gedurende 7 dagen gereserveerd en wordt verwerkt van zodra wij de betaling hebben ontvangen. Indien wij de betaling na deze periode niet ontvangen hebben, wordt uw bestelling automatisch geannuleerd.

Online betalen via uw bankinstelling

Eenvoudig en veilig betalen via uw eigen bankinstelling. U kan gebruik maken van Belfius Direct Mobile, Belfius Direct Net, KBC Betaalknop of ING Home'Pay.

Voor meer informatie hierrond kan u contact opnemen met uw bankinstelling.

NIEUW!

Bank Direct Payment