Lenovo partner in België

Computercentrale is een officiële Lenovo partner in België. Ons aanbod is groot en door het partnerschap met Lenovo is ons aanbod ook uniek. Wij kunnen u namelijk steeds informeren over de nieuwste producten en updates. Wij kunnen u bijstaan en adviseren als u op zoek bent naar een nieuwe ultrabook of laptop van Lenovo maar daarnaast weten we ook alles over de desktops, alles-in-één-computers, workstation pc’s en servers van het merk. Op onze website kunt u eenvoudig uw zoektocht starten. U kunt er terecht voor een uitgebreid aanbod van computeronderdelen en pc-toebehoren, u kunt er prijzen vergelijken en u kunt er ook eenvoudig een bestelling plaatsen. Meer weten over onze service? Aarzel dan niet en neem contact op!

Eenvoudig én snel bestellen bij computercentrale

Wij van computercentrale zijn hoofdzakelijk gespecialiseerd in de levering van hardware en software oplossingen in België. Maar dat is niet alles. Daarnaast kunt u ook op ons rekenen voor installatie, advies en bijhorende services. Bovendien zijn wij al jarenlang een vaste partner van Lenovo en enkele andere bekende marken. Dit maakt dat u bij ons een keuze kunt maken uit een uitgebreid aanbod:

  • Computers;
  • Monitoren & Projectoren;
  • Printers & Scanners;
  • Televisies;
  • Onderdelen;
  • Multimedia;
  • Software;

De producten van Lenovo

Alle producten uit het assortiment van Lenovo zijn kwalitatief én duurzaam. En net daarom zijn wij trots een erkende Lenovo partner te zijn. We verdelen de producten zoals servers, storage en netwerkoplossingen, desktops, laptops, ultrabooks, tablets, en accessoires aan een breed publiek in België. Zowel particulieren als bedrijven kunnen met hun IT-behoeften bij ons terecht.

Op zoek naar een ultrasnelle laptop die geschikt is voor thuis én op kantoor? Maak dan kennis met de drie populairste Lenovo-modellen van België. U kunt kiezen voor de Thinkpad, Ideapad of de Yoga. Binnen deze modellen zijn er ook verschillende types beschikbaar. Op deze manier kunt u een laptop vinden die voor 100% bij u past.

Koop Lenovo producten bij een officiële partner!

Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijke webshop voor het bestellen van uw computer en IT oplossingen? Blijf dan even hangen op onze webshop. Wij van computercentrale zijn al jarenlang een vaste partner van Lenovo en enkele andere kwalitatieve merken. We voorzien onze klanten een snelle levering naar zowel strong>België als strong>Nederland. Meer weten? Neem contact op met onze klantendienst. Dit kan door een bericht achter te laten op de website of door te bellen naar +32 16 630267. Wij voorzien u spoedig van een antwoord op al uw vragen!