IT-oplossingen voor uw KMO

Bent u op zoek naar een specialist die u kan voorzien van uiteenlopende IT-oplossingen voor uw KMO? Maak dan kennis met computercentrale.be. Het bedrijf staat gekend om zijn totaaloplossingen en kan daardoor veel meer bieden dan de gemiddelde webshop. Zo kunnen onze IT-specialisten voor u computers laten samenstellen of upgraden. Ook voor de installatie en implementatie van hardware en software kunt u beroep doen op de installateurs en adviseurs van computercentrale.be. Tot slot is het ook belangrijk om te weten dat het bedrijf al jarenlang een duurzame partner is van verschillende merken zoals Cisco, Dell, Acer, Microsoft, Lenovo en Redhat. Voor meer informatie of advies op maat kunt u steeds contact opnemen!

De beste IT-service voor elke KMO

KMO’s worden vaak geconfronteerd met uiteenlopende IT-vraagstukken, daarom is het interessant om te weten dat er steeds een specialist klaar staat om u uit de nood te helpen. Wat kunt u verder nog verwachten van computercentrale.be?

  • Permanente promoties;
  • Advies op maat;
  • Extra garantietermijn;
  • Nieuwste computeronderdelen en IT-toebehoren;
  • Ruim aanbod;
  • Gebruiksvriendelijke webshop;
  • Snelle verzending naar KMO’s in Nederland & België.

Een laptop samenstellen is slechts één onderdeel van de dienstverlening van computercentrale.be. Ook voor virtualisatie van VMWare, het assembleren van desktops of de installatie van software kunt u beroep doen op onze IT-specialisten. Wenst u meer informatie over de PowerEdge server van Dell, de Proliant server van HP of de System X server van Lenovo? Aarzel dan niet en neem contact op met de klantendienst. Dit kan via het contactformulier op computercentrale.be.

Computercentrale.be voor uw IT-oplossingen

Computercentrale.be is een Belgische webshop met meer dan 80.000 computer en ICT benodigdheden. Het bedrijf is al jarenlang een vaste partner van enkele duurzame merken zoals Dell, HP, Cisco en Lenovo. Bovendien staat deze IT-specialist gekend om zijn klantvriendelijke service. Zo kunt u genieten van een snelle verzending naar bedrijven in Nederland en België, een installatie bij u op kantoor en advies op maat bij de aankoop van computeronderdelen en ICT-toebehoren. Het team van computercentrale.be is steeds opzoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen in de IT-sector. Zo kan het bedrijf zijn KMO klanten steeds van de allernieuwste onderdelen voorzien.

Meer informatie over computercentrale.be

Computercentrale is door de jaren heen een vaste waarde geworden in de IT sector. Door het uitgebreide assortiment, installatie van hardware en software op locatie en het samenstellen van computers op maat kan het bedrijf veel meer bieden dan de gemiddelde webshop. Wenst u meer informatie over specifieke producten uit het assortiment zoals de System X server van Lenovo of de Proliant server van HP? Aarzel dan niet en neem contact op met computercentrale.be. Het team is gespecialiseerd in het verlenen van IT-oplossingen aan KMO’s en helpt u op een professionele manier verder!