Uw PC laten samenstellen

Wilt u een pc laten samenstellen? Computercentrale.be is een Belgische webwinkel die zich specialiseert in computeronderdelen en ICT toebehoren. Het bedrijf kan door de vele jaren van ervaring uw huidige computer customizen en upgraden. Voor uw droom pc op maat kunt u dus rekenen op de service van deze ICT specialist.

Computercentrale.be doet er alles aan om elke klant van een unieke ICT oplossing te voorzien. Daarom hebben wij duurzame relaties opgebouwd met kwalitatieve merken zoals Dell, Cisco, Lenovo en HP. Via de webshop kunt u eenvoudig een bestelling plaatsen of advies krijgen op maat. Bedrijven uit België en Nederland kunnen genieten van een snelle verzending. Voor IT-diensten ter plaatse kunt u steeds telefonisch contact openemen om een afspraak te maken. Het team van computercentrale.be helpt u meteen verder!

Klantvriendelijke service

Wanneer u een PC laat samenstellen kunt u steeds rekenen op de klantvriendelijke service van het team van computercentrale.be. Op de webshop kunt u kennis maken met een breed aanbod van nieuwste IT-toebehoren en computeronderdelen en voor het leveren van IT-diensten ter plaatse kunt u steeds telefonisch contact opnemen.

Het bedrijf staat bekend om zijn klantvriendelijke service en dat zult u gegarandeerd merken. U kunt steeds rekenen op de expertise van een specialist wanneer u een beslissing neemt. Met permanente promoties en een snelle verzending kunt u niet alleen genieten van scherpe prijzen, u kunt ook de nieuwste computer onderdelen meteen implementeren in uw bedrijf. Heeft u hulp nodig bij de installatie van uw aankoop? Aarzel dan niet en neem contact op met het team van computercentrale.be. Werkt het ontvangen toestel niet meteen? Neem dan binnen 7 dagen contact op voor een herstelling of vervanging.

Uitgebreid assortiment

Computercentrale.be is niet uitsluitend een geregistreerde Dell partner het is ook een partner van andere gekwalificeerde merken zoals Lenovo, Cisco, Microsoft, HP. Dit heeft tot gevolg dat u bij computercentrale.be terecht kunt voor een uitgebreid assortiment:

  • Desktop PC’s;
  • Monitoren & Projectoren;
  • Printers & Scanners;
  • Software;
  • Servers;
  • Laptops en notebooks;
  • Individuele onderdelen.

Computercentrale levert steeds totaaloplossingen op maat voor zakelijke en particuliere klanten in Nederland en België. De levering van hardware en software is de voornaamste activiteit van computercentrale.be. Bijkomend kunnen klanten er ook terecht voor de installatie en andere services. De installatie van een PowerEdge server, het opbouwen van een serverrack of de virtualisatie van VMWare en nog vele andere services behoren tot het takenpakket van deze IT-specialist.

Bestelling plaatsen

Wilt u voor uw bedrijf een nieuwe computer aankopen, zelf een PC op maat laten samenstellen of een huidig desktop toestel upgraden? Computercentrale levert al vele jaren hardware- en softwareoplossingen aan particulieren en ondernemingen in België en Nederland. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw onderneming kunt u contact opnemen via het contactformulier op de website. Het team van de Computercentrale helpt u zo spoedig mogelijk verder!