Uw Dell partner in België én Nederland

computercentrale.be beschikt over een uitgebreid assortiment aan computer gerelateerde producten. Het bedrijf is sinds lange tijd een geregistreerde Dell partner uit België. Dit brengt enkele voordelen met zich mee. U kunt bij computercentrale.be terecht voor zowel PowerEdge servers die de productiviteit optimaliseren en voldoende efficiëntie bieden maar ook voor Latitude laptops van Dell of de Vostro serie laptops en Notebooks van Dell.

Bijkomend geeft computercentrale.be u de mogelijkheid om zelf een computer samen te stellen. Computercentrale.be is een Belgische Dell partner maar ook bedrijven uit Nederland kunnen er terecht voor advies op maat. Wanneer u een bestelling plaatst op de webshop zal deze ook geleverd kunnen worden in België én Nederland.

Wat kan de computercentrale.be voor u betekenen?

computercentrale.be is een Belgische webshop met meer dan 300.000 computer en ICT benodigdheden. Het bedrijf is een vaste Dell partner in België en Nederland maar werkt ook samen met andere merken zoals Lenovo, HP en Cisco.

Met een snelle verzending naar zowel België en Nederland kunnen vele bedrijven en ook particulieren genieten van dit ruime assortiment. Het assortiment bestaat uit basisstukken waarmee de klant een computer kan laten samenstellen, alsook advies rond virtualisatie met bvb. VMWare. Daarnaast is het team van computercentrale.be steeds op zoek naar de nieuwste computerbenodigdheden verkrijgbaar op de markt. Zo kan men steeds onderdelen met voldoende efficiëntie en snelheid garanderen.

Om op de hoogte te blijven van de promoties kunt u steeds een kijkje nemen op de webshop, computercentrale.be. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u ook contact opnemen met de klantenservice door een bericht achter te laten via het contactformulier.

Het assortiment van computercentrale.be

computercentrale.be is niet uitsluitend een geregistreerde Dell partner, het is ook een partner van andere gekwalificeerde merken zoals Lenovo, Cisco en HP. Vanzelfsprekend kunt u dus bij computercentrale.be terecht voor een uitgebreid assortiment:

  • Dell Computers;
  • Dell Servers;
  • Dell Monitoren & Projectoren;
  • Dell Printers & Scanners;
  • Software;
  • Multimedia;
  • Dell computer onderdelen.

computercentrale.be levert steeds totaaloplossingen op maat voor zakelijke en particuliere klanten uit België en Nederland. De levering van hardware en software is de hoofdactiviteit van de Computercentrale maar daarnaast staat het bedrijf ook in voor de installatie en andere bijbehorende services voor KMO’s en bedrijven. Hierbij kunt u denken aan het opbouwen van een serverrack, het installeren van software op een server of het samenstellen van computers en laptops.

Meer informatie over computercentrale.be als Dell partner

computercentrale.be is al jarenlang een gekende Dell partner in België die zijn producten aanbiedt tegen betaalbare prijzen en een op maat gemaakte service. Ook na aanschaf van uw IT producten kunt u genieten van een goede service na verkoop door de garantietermijn van twee jaar. Wenst u meer informatie over de PowerEdge server van Dell, de Proliant server van HP of de System X server van Lenovo? Aarzel dan niet en neem contact op met de klantendienst van computercentrale.be. Dit kan via het contactformulier op computercentrale.be.